AL Priority

De AL priority is een parkeersensor met een goede bijwerking. Het is namelijk een parkeersensor met lasertechnologie. Omdat er tegenwoordig vele auto's af fabriek uitgerust worden met parkeersensoren, werkt de AL Priority parkeersensor met infrarood licht. Dit infrarood licht heeft een bepaalde golflengte. Deze golflengte wordt ook gebruikt door bijvoorbeeld de laserguns.

Bij deze AL priority parkeersensor wordt een led lampje geleverd. Dit led lampje geeft aan middels een puls en een pieptoon wanneer er dicht op een voorwerp wordt afgereden, maar ook wanneer het bovengenoemde infrarood licht gestoord wordt. Deze storende lichtbron wordt "onderdrukt" zodat de parkeersensor niet ontregelt raakt. Het led lampje wordt ondersteund met een goed hoorbare pieptoon, zodat de bestuurder weet dat de lichtbron gestoord is. Het AL priority systeem schakelt zich na deze signalen uit, zodat er een nieuwe snelheidsmeting gedaan kan worden. Dit duurt ongeveer 4-8 seconden. De bovenstaande storende lichtbron welke hierboven is beschreven is de lasergun van de politie.

Zie hiervoor ook het bijgevoegde youtube filmpje voor de werking van dit apparaat.

 

 

Is een AL priority legaal?

Ja, de AL priority is een parkeersensor een geen laserjammer. Een laserjammer is WEL illegaal. Het uitzenden van het infrarood signaal dat uitgezonden wordt door de AL priority is gewoon legaal. AL priority heeft meerdere certificaten en keurmerken!

AL Priority inbouwen bij AutoEascy Meppel

Het inbouwen van een AL priority systeem vergt specialisme, ervaring en kunde. Het plaatsen van de sensoren komt namelijk erg precies en is niet door iedereen uit te voeren. Wanneer de sensoren enkele centimeters verkeerd staan kan de werking al in het geding komen! AutoEascy Meppel is het adres voor het inbouwen van comfort verhogende systemen als de Stinger VIP, de AL Priority, de Stinger Freedom Laser of bijvoorbeeld de Target Blu Eye. Vul onderstaand contact formulier in voor meer informatie en een vrijblijvende offerte!

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Vul vrijblijvend het contact formulier in voor een prijsopgave!