Carkit inbouwen

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Handsfree bellen? Laat een carkit inbouwen door Automat Meppel.

Waarom een Carkit inbouwen?

– Voorkom bekeuringen met een carkit!
– Voorkom ongelukken met een carkit!
– Speel uw muziek draadloos af via een carkit!
– Relaxter rijden, nooit meer zoeken naar uw smartphone wanneer u gebeld wordt.

Ieder jaar weer worden er tienduizenden bekeuringen uitgeschreven voor het niet handsfree bellen. Naast het feit dat deze bekeuringen niet mals zijn, zorgt het niet handsfree bellen ook jaarlijks voor enorm veel ongelukken. Wist u dat wetenschappelijk onderzoek heeft uitgewezen dat rijden onder invloed even gevaarlijk is, als bellen achter het stuur? De hoogte van de boete ligt op het moment van schrijven (2016) op 230 euro exclusief administratie kosten van 9 euro.

Waarom een Carkit kopen of inbouwen bij Automat Meppel?

– Automat Meppel beschikt over 3 ervaren en gecertificeerde monteurs.
– Uitgebreide product demonstraties en uitleg mogelijk onder het genot van een kop koffie.
– Ruim 30 jaar ervaring met het inbouwen van elektronische apparatuur in auto’s.
– Niet merkgebonden, u kiest dus de carkit die bij u past!
– Scherpe, concurrerende internet prijzen!

Vroeger had een mobiele telefoon eigenlijk maar twee functies, bellen en smsen. Hetzelfde gold ook voor een carkit, namelijk bellen en gebeld worden. Anno 2016 is het woord mobiele telefoon ingeruild voor het woord smartphone en niet geheel zonder reden. Dit heeft natuurlijk te maken met de uitgebreide functies die de smartphones tegenwoordig hebben. Niet alleen de mobiele telefoon c.q. smartphone is tegenwoordig heel erg veranderd, maar ook de carkit is veranderd. Zo kunt u uw muziek rechtstreeks naar uw carkit streamen, spraakgestuurde commandos aan uw carkit en/of smartphone geven, Siri handsfree gebruiken en nog veel meer. Let wel de functies zijn per carkit verschillend.

Automat Meppel adviseert twee merken carkits; Parrot of Bury. Uit ervaring is gebleken dat deze carkits geen problemen geven en meegaan met de tijd en uw smartphone. Dit wil zeggen dat de fabrikant software blijft schrijven voor de carkit, zodat u deze kunt blijven gebruiken wanneer u een nieuwe smartphone aanschaft.

Welke type carkits raad Automat Meppel aan?

Laat een Parrot CK3100 inbouwen bij Automat Meppel wanneer u:

Een standaard carkit wil die gewoon goed is. De Parrot CK3100 is makkelijk te bedienen, uw telefoon is eenvoudig aan te sluiten en zeer gunstig geprijsd. Hij heeft een intelligente microfoon die omgeving geluiden automatisch filtert. Hierdoor heeft de persoon aan de andere kant van de lijn bijna tot geen last van bijvoorbeeld het geluid van het wegdek. Daarnaast sluit Automat Meppel de Parrot CK3100 zo aan, dat hij het radio geluid automatisch dempt wanneer u belt of gebeld wordt.

Laat een Parrot MKI9200 inbouwen bij Automat Meppel wanneer u:

Wilt bellen, spraakbesturingen wilt kunnen geven en draadloos muziek wil luisteren. U leest het al, de Parrot MKI9200 is een echte alles kunner. Niks leuks op de radio? dat ene leuke nummer nu luisteren? of gewoon reclame vrij muziek luisteren? Geen probleem, Stream draadloos uw muziek rechtstreeks met de MKI9200. Zo ondersteunt De Parrot MKI9200 ook Spotify.
Dit is nog niet alles, de Parrot MKI9200 heeft niet een, maar twee microfoons. Mis-Communicatie is vanaf heden dus verleden tijd!

Laat een Bury CC9060 Carkit inbouwen bij Automat Meppel wanneer u:

Handsfree ook echt handsfree moet zijn! Handsfree Wordt met deze carkit namelijk ook echt handsfree alles kan namelijk gedaan worden met uw eigen stem. Naast dat u “gewoon” kunt bellen met de Bury CC9060 kunt u spraaknoties maken tijdens het rijden, het gewenste muziek nummer opzoeken en aanzetten en dit alles met uw eigen stem.

Omdat Automat Meppel internet prijzen aanhoudt adviseren wij u om het contact formulier hieronder in te vullen, of om contact met ons op te nemen op het telefoon nummer: 0522-242466