Stinger Freedom Laser

Stinger Freedom Laser inbouwen

Het nieuwe apparaat van Stinger is de Stinger Freedom Laser. Het is het eerste anti laser apparaat van Stinger  dat stand alone werkt zonder Stinger VIP of Card. De Stinger Freedom Laser heeft dus als enige doel om je te waarschuwen voor laser gunt en laser gebaseerde Safety Signals. Het is het beste laser bescherming die Stinger ooit gemaakt heeft. Geen enkele lasergun is de Stinger Freedom Laser de baas, zelfs de modernste laserguns moeten het afleggen. 

 

LED: De uit-het-zicht interface

Bij het kiezen van de Stinger Freedom Laser dient er een keuze gemaakt te worden tussen de LED of de Strip. Allereerst de LED, Zoals de naam het eigenlijk al zegt, het is gewoon een LED. Bij deze LED wordt een separaat knopje geleverd om kleine instellingen te doen. De LED is bedacht om onzichtbaar te zijn in de cockpit van uw auto. 

Het separate knopje kan geplaatst worden op een willekeurige door uw gekozen plek. Veelal wordt er gekozen voor een uit-het-zicht plekje. Hierbij kan gedacht worden aan bijvoorbeeld een opbergvakje. De LED wordt geplaatst op een anonieme locatie. Hierbij kan gedacht worden aan een plek tussen de snelheidsmeter zoals op de afbeelding. Ook kan er gekozen worden voor een al (bestaande) uitsparing in het dashboard. Kies voor de LED wanneer maximale onopvallendheid verkiest boven uitgebreide instellingsopties.

 

Strip: De ingenieus ontworpen interface

 

De Stinger Freedom Laser Strip is een plaatje waarin drie, onzichtbare, touch-knoppen verborgen zijn. De strip is Modern, klein en dun, bijzonder simpel en duidelijk in gebruik. Dit display is bedoeld om gezien en gevoeld te worden. 

De strip is slechts 50 millimeter lang en 5 millimeter dun. Hierdoor past hij in elke high-end auto. De strip is erg onopvallend en ingetogen wanneer hij in de stand-by stand staat. Wanneer hij actief is, is hij duidelijk aanwezig bij het alarmeren. Dit doet de strip door middel van opgelichte randen met een duidelijke kleur-gecodeerde waarschuwing. 

De Stinger Freedom Laser Strip wordt standaard geleverd met een aparte speaker voor een heerlijk simpel ‘sprekend’ display. Pas met gemak de instellingen aan uw persoonlijke voorkeuren aan, eenvoudigweg door de Strip aan te raken en het rechttoe rechtaan, gesproken menu door te lopen.

Knap van binnen, en van buiten!

De Freedom Laser is ontworpen voor top prestaties en zelfs om een fraaie toevoeging te zijn voor het interieur van high-end auto’s. 

Maar perfecte integratie moet niet ophouden aan de binnenkant en dus heeft Stinger ervoor gezorgd dat een met Laser Freedom uitgeruste auto verrassend discreet blijft aan de buitenkant. Stinger heeft zijn laserogen zo ontworpen dat ze niet alleen mooi zijn,maar ook lekker klein. Beide noodzakelijk voor een optimale en strakke installatie.

Magische Fibers

De laser-ontvangers zijn nog maar het begin. Stinger heeft met zijn laser-zenders  een wondertje verricht: door ze te fuseren met fibers (vezels) zijn ze nu zelfs kleiner dan lucifers! En toch heeft Stinger deze miniatuur-lasers niet alleen voor de show zo ontwikkeld. In tegendeel, want ze zijn zo’n beetje essentieel voor installatie in top-auto’s.

En dat is alleen nog maar voor ‘standaard’ installaties. Sommige landen zijn begonnen met het gebruik van een nieuw soort laservallen (Die Stinger ‘roterende’ lasers noemt). Om daar effectief mee om te gaan kan het prettig - of zelfs noodzakelijk - zijn om enkele laser-ogen onder een kleine hoek achterop de auto te installeren. 

Het gevolg is dat sommige auto’s rondrijden (met vreemd gemonteerde) laser-ogen. Met een magische en bijna onzichtbare Fiber van Stinger’s Freedom Laser is ook dit probleem uitgesloten.

Stinger Freedom Laser inbouwen bij AutoEascy Meppel

De apparaten van Stinger zijn zeer geavanceerd en hierdoor is een goede inbouw van Stinger producten erg belangrijk. Veelal lijken de Stinger producten "goed" te werken maar werken deze in praktijk helemaal niet goed door het verkeerd plaatsen van de HD antennes etc. Dit komt zeer precies!!

Wanneer je dus zelf niet de kennis in acht hebt is het dus aan te raden de inbouw te laten verzorgen door een specialist. AutoEascy Meppel is een van de geselecteerde Stinger select dealers. Dit betekent gegarandeerd kwaliteit, service en goede werking van de producten.

Omdat Stinger bekend is met de vele inbouw problemen door amateuristische inbouw(ers) is zij van 220 naar 80 dealers in Nederland gegaan. Uiteraard is AutoEascy Meppel een van deze 80 dealers!

Vanaf heden leverbaar bij AutoEascy Meppel !

De Stinger Freedom Laser  is leverbaar! Wat kost het apparaat:

Set met LED display + Laser Center + 1x Laser Ontvanger + 1x Laser Zender 
€599 inclusief BTW

Opties: 

Strip display (Strip + externe speaker) +€100 
Extra set Lasers (1x Ontvanger + 1x Zender) +€250
 
Dus, wat heb ik nodig?

Het is vrij simpel: volg deze twee stappen… 

1. Kies uw display: LED of Strip

- De standaard display is de LED met separate knop. Deze zorgt voor maximale discretie.
- Kies voor de optionele Strip display als u een voorkeur heeft voor de eenvoudige, kleur-gecodeerde, alarmen, 
  de gebruiksvriendelijke touch-vlakken, de geavanceerde menu-instellingen om uw gebruikservaring te 
  personaliseren en de externe speaker met de prettige gesproken boodschappen.
 
2. Bepaal hoeveel laser-ogen u wilt
 
Het lijkt misschien wat lastig om te bepalen hoeveel laser-ogen u nodig heeft, maar met wat uitleg is het juist behoorlijk makkelijk.
Allereerst, houd rekening met de volgende zaken:
- Het is van primair belang om de kentekenplaat te beschermen, meer dan 90% van alle laser-guns schieten (eerst) op deze plek.
- Afdekking van de voorzijde is veel belangrijker dan van de achterzijde, want de grote meerderheid van laser-snelheidsmetingen richten zich op de voorzijde.
- Wij adviseren zij-laser-bescherming alleen voor enkele specifieke landen waar ‘laterale’ laser-metingen worden gedaan.
- Het hart van elke Freedom Laser is de zo geheten Laser Center. Dit is niet iets waar u over hoeft na te denken gezien het feit dat Stinger dit ‘zenuwcentrum’ standaard levert bij elk Freedom Laser pakket. Daarbij, één enkele Laser Center heeft ruim voldoende kracht en aansluitingen om de LED of Strip display, GPS, speaker, alsmede voor-, achter- en zij-lasers aan te sturen

 

AutoEascy Meppel is verkozen tot Stinger select dealer vanwege zijn goede inbouw kwaliteit, service en vlotte leveringen. Vul het onderstaande contact formulier in om de Stinger Freedom Laser als eerste te hebben!

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website