Mechanische beveiliging – Bearlock

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Wat is een BearLock ?

Een BearLock® is een beveilingsysteem voor auto’s, kampeerauto’s en bedrijfswagens. Het versnellingsbakslot (versnellingsspookslot) is een zeer effectief beveiligingsysteem om autodiefstal te voorkomen. BearLock® heeft zich de afgelopen tientallen jaren bewezen op het gebied van betrouwbaarheid, duurzaamheid en het belangrijkste effectiviteit. Deskundigen, verzekeringsmaatschappijen en expertisebureaus vinden dat BearLock® hoort bij de allerbeste beveiligingssystemen.

BearLock® niet te kraken zonder het chasis te beschadigen!

Het BearLock-versnellingsbakslot® vormt zich tot één geheel met het chassis van uw auto. De bediening is moeiteloos, simpel en snel; een vrijwel “automatische” handeling, zodat het consequent gebruik wordt bevorderd. Dit zorgt dan weer voor een optimale bescherming van uw auto. Eenmaal ingebouwd, is het slot niet te kraken, zonder de auto (chassis) ernstig te beschadigen. Dit alles maakt diefstal vrijwel onmogelijk en uiterst onaantrekkelijk. Bearlock is geclassificeerd en gecertificeerd in de VbV/scm-klasse voor mechanische protectie: VbV/scm-MP 03

BearLock® & uw auto importeur

De twee grootste auto-importeurs van Nederland, PON (VW, Audi, Seat, Skoda en Porsche) en Louwman & Parqui (Toyota en Lexus), hebben Bearlock exclusief geselecteerd, als enig toegestane mechanische beveiliging. BearLock past zich aan de bestaande (auto-) techniek aan en laat deze ongemoeid: voegt slechts “iets” toe, maar verandert vrijwel niets aan de bestaande situatie.

In nauwe samenwerking met deze importeurs ontwikkelden wij modellen voor de nieuwste modellen, zoals de VW Golf GTE, Toyota PRIUS & AURIS hybride etc. etc.