Auto alarm

Auto Alarm Inbouw In Uw Auto

Alarm in uw auto? Uw auto gestolen? Of bent u verplicht door de verzekeringsmaatschappij om een alarm te installeren in uw auto? Dan bent u bij AutoEascy Meppel aan het juiste adres. Jaarlijks installeren wij tientallen autoalarmen in alle soorten en merken auto’s. Enkele auto's waar wij afgelopen jaar een alarm hebben ingebouwd zijn: Mercedes S500 Plug in Hybrid, Mercedes CLA45 AMG, BMW 730D, BMW X6 zie slider hiernaast.

Hoe gaan de dieven te werk?

In Nederland worden Auto’s aan de lopende band gestolen. Zo ook afgelopen jaar, in 2015 werden een kleine 15 duizend auto’s gestolen (Volkskrant, 2016). Een van de oorzaken zijn de nieuwe technieken waar de moderne dief gebruik van maakt. Vooral nieuwe auto’s met keyless go moeten het ontgelden. Veelal werken de dieven met zijn tweeën. Een van de twee dieven gaat dicht bij het huis staan en vangt de code op die de sleutel (die binnen in het huis ligt) om de aantal seconden uitzend. Wanneer hij de code ontvangen heeft zendt hij de code door naar de tweede dief, die bij de auto staat. De tweede dief ontvangt de code en begint aan de deurklink te trekken totdat deze open gaat. (De dief die bij de auto staat heeft de originele sleutelcode gekopieerd en deze code zit vast in het geheugen van zijn zendapparaat, dit apparaat zendt net zoals de originele sleutel om de aantal seconden de sleutel code uit) de deur gaat open en gaat de dief bezig met zijn laatste stap, namelijk de auto starten. Het zendapparaat blijft de code uitzenden en de auto herkend het apparaat als de sleutel, en start de motor. Vanaf dat moment bent u de auto kwijt, en kunnen de dieven zelfs de motor uit zetten. De sleutelcode zit namelijk nog steeds in het apparaat geheugen en het apparaat in kwestie blijft de code uitzenden. Hiernaast kunt u filmpjes zien hoe deze techniek in zijn werk gaat.

Een Autoalarm van AutoEascy Meppel

Autoalarmen die AutoEascy Meppel installeert maken gebruik van een tweede autorisatie. Er komt een kaartje zoals op de afbeelding hiernaast te zien is bij uw sleutel(bos) aan. Dit kaartje doet eigenlijk hetzelfde als de originele sleutel maar heeft een compleet andere code en werkt ook los van het originele systeem. Er wordt namelijk ook een tweede start onderbreker geplaatst in uw auto die de deur open laat gaan en de motor alleen laat starten wanneer zowel de sleutel als het kaartje binnen 5 meter afstand van de auto zijn. U heeft dus niet een tweede handschakelaar aan uw sleutel(bos) die u telkens open hoeft te drukken, dit gaat volledig automatisch. Overigens is het voor sommige nieuwe auto’s verplicht om een alarm geïnstalleerd te hebben.

SCM Goedgekeurd

Alle alarmen die AutoEascy Meppel inbouwt zijn SCM goed gekeurd. Dit betekent dat onze alarmen door de verzekeringsmaatschappij worden geaccepteerd. Naast het feit dat u goed verzekerd bent na het installeren van het alarm in uw auto, verkleint dit ook de kans op diefstal aanzienlijk. Voor een Range Rover verkleint het de kans zelfs met 87.5% en een BMW 5-serie met 37,4%. Bereken het voor uw eigen auto op niet te hacken niet te stelen of klik Hier

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website