Target Blu Eye

Target Blu Eye inbouwen bij AutoEascy Meppel

Target Blu Eye inbouwen? Het veel in het nieuws besproken apparaat, de Target Blu Eye wordt eenvoudig ingebouwd door AutoEascy Meppel! 

AutoEascy Meppel beschikt over een Target Blu Eye test apparaat. Dit houdt in dat het apparaat voor een korte tijd getest kan worden. AutoEascy Meppel sluit de Target Blu Eye tijdelijk aan middels de aansteker plug. Het display wordt tijdelijk vastgezet met plak kit (eenvoudig weer te verwijderen en laat geen sporen achter op het dashboard). De antenne wordt magnetisch op het dag gezet. De test Target Blu Eye is nu klaar voor een uitgebreide test in praktijk. Wanneer het apparaat goed getest is kunt u vrijblijvend overgaan tot koop en eventuele professionele en nette inbouw van de Target Blu Eye bij AutoEascy Meppel. Onlangs heeft Target Blu Eye een nieuwe antenne ontwikkeld. Een bumper antenne, voor een meerprijs van €119,- wordt de Target Blu Eye bumper antenne geplaatst aan de binnen kant van de bumper waardoor deze niet zichtbaar is. Wanneer er niet gekozen wordt voor de bumper antenne wordt de standaard meegeleverde antenne op het dak, of aan de binnenkant van het raam achter de spiegel geplaatst. (of de plek naar uw keuze!!)

Waarom de Target Blu Eye inbouwen bij AutoEascy Meppel?

  • Uitgebreide test in praktijk mogelijk dankzij ons test model!
  • Professioneel personeel met veel verstand van zaken
  • Veel ervaring met inbouwen van de Target Blu Eye
  • Leenauto beschikbaar
  • Vrijblijvende uitleg en offerte

 

De Target Blu Eye

Het innovatieve verkeersveiligheidssysteem Target Blu Eye bestaat uit een centrale unit, een bedieningsdisplay en een antenne. Het systeem is gebaseerd op TETRA technologie, de basis voor het C2000 netwerk van de Nederlandse hulpdiensten. Nadert een hulpdienst, zoals politie, brandweer of ambulance u, dan wordt u tijdig gewaarschuwd.  Zowel via een akoestisch signaal als met een signaalsterktemeter op het bijzonder overzichtelijke bedieningsdisplay waarop u in één oogopslag kunt aflezen of de hulpdienst dichterbij komt of zich van u verwijdert.

Akoestische waarschuwingen

Het C2000 systeem dat door de Nederlandse hulpdiensten wordt gebruikt, kent vier typen communicatievormen.  Target Blu Eye herkent elk van deze vier typen en genereert vier akoestische waarschuwingssignalen die de bestuurder attenderen op de aanwezigheid van een hulpdienst in de nabije omgeving. 

Visuele waarschuwingen

Het verkeerssignaleringssysteem Target Blu Eye waarschuwt u ook visueel via vijf leds op het bedieningsdisplay. Als een hulpdienst u nadert, ongeacht van welke richting, krijgt u aan de hand van de leds op de signaalsterkte indicator een indruk hoe ver de betreffende hulpdienst van u is verwijderd.  

Gevoeligheidsmodi

Op het bedieningsdisplay van het Target Blu Eye signaleringssysteem kunt u twee gevoeligheidsmodi selecteren:

  1. Highway mode: deze modus heeft de hoogste mate van signaleringsgevoeligheid. In deze modus signaleert Target Blu Eye de hulpdiensten van grotere afstanden dan in de City mode.
  2. City mode: deze modus heeft een lagere signaleringsgevoeligheid en wordt aangeraden voor gebruik in het verkeer binnen de bebouwde kom.

De afstand waarop Target Blu Eye een hulpdienst signaleert varieert van enkele honderden meters tot ongeveer één kilometer. De exacte afstand is afhankelijk van de geselecteerde gevoeligheidsmodus, de door de hulpdienst gebruikte C2000 communicatievorm en de verkeerssituatie.

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website

Nieuwsgierig geworden? Vul vrijblijvend het contact formulier in voor een prijsopgave!