Stinger VIP

Stinger VIP inbouwen bij AutoEascy Meppel

Stinger VIP inbouwen? AutoEascy Meppel is gespecialiseerd in het inbouwen van de Stinger VIP inclusief anti laser systemen. De nieuwe Stinger VIP heeft het formaat van een creditcard en is heel erg gemakkelijk te bedienen, voor de gevorderde gebruiker / liefhebber zijn er zeer geavanceerde instellingen beschikbaar. De plek waar de Stinger VIP geplaatst wordt gaat altijd in overleg met de klant. Dit kan zowel op zichtbare als onzichtbare plek.

De Stinger VIP geeft een nog betere bescherming op de moderne radar systemen door gebruik te maken van langere waarschuwingsafstanden. Dit is om de afstanden op normale radars te vergroten, want die afstanden zijn al groot genoeg.

Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de orientatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger's 'Patch Technology' zorgt ervoor dat de VIP gebruikt maakt van een unieke Multi Polarity High Definition Antenne (MPHD Antenne) die geoptimalisserd is om alle polarisaties van moderne snelheidsradars te ontvangen.

Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde 'low power radars' waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de VIP's nieuwe generatie patch antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verradelijke opponenten te maximaliseren.

Heldere kleurcodering zorgt ervoor dat een minimale blik op uw Stinger display voldoet. GROEN betekent te allen tijde 'relax', ORANJE 'onderdrukt alarm' en ROOD 'maximale attentie'. U kunt voor VIP kiezen uit de standaard credit-card grootte display en de grotere XL. De compacte afmetingen van het standaard VIP display maken het tot een populaire keuze om de cockpit van topauto’s op te sieren, maar de XL biedt andere voordelen: Het heeft ruimere touch gebieden, grotere iconen en twee keer zoveel pixels. En hij past gewoon op de standaard Display Houder.

Met onder meer Laser Alarmering, het legendarische LaserShield, flexibel toepasbare Radar Alarmering voor daar waar toegestaan, Traject Controle Alarmering, SpotList Alarmering en Safety Signals.

- Multi Polarity HD antenne (MPHD)

De Stinger Multi Polarity High Definition Antenne (MPHD) is nog nauwkeuriger dan de Stinger Spectrum Analyser antenne. De Stinger MPHD antenne is dus op de toekomst voorbereid. Moderne radars zijn er met verschillende polarisaties. Simpel gezegd is de polarisatie de orientatie waarmee een radargolf zich voortbeweegt. Stinger's 'patch technology' zorgt ervoor dat uw radarsysteem alle polarisaties van moderne snelheidsradars ontvangt. Bovendien zijn moderne radars vaak zogenoemde 'low power radars' waardoor ze nog moeilijker op comfortabele afstand te ontdekken zijn. Goed dus dat de MPHD antenne in staat is om zelfs de zwakste signalen al te herkennen en om waarschuwingsafstanden zelfs tegen de meest verraderlijke opponenten te maximaliseren.De MPHD Antenne is ontwikkeld voor wereldwijd gebruik en ontvangt X, K en Ka band frequenties.

- Radar Alarmering

Waar Radar Alarmering is toegestaan kan uw Stinger snelheidsradars vroegtijdig herkennen.En dankzij de intelligente en voor defensie-toepassingen gebruikte patch antennes ook nog eens met onovertroffen gevoeligheid en nauwkeurigheid

- Spotlist Alarmering

Dankzij GPS kan uw Stinger u perfect waarschuwen voor vaste flitslocaties. Dat is veelal een prima alternatief alarmeringssysteem voor gebruik in landen waar Radar Alarmering niet is toegestaan en essentieel om te kunnen waarschuwen voor installaties die uw snelheid bepalen met behulp van 'lussen' onder het wegdek.De Stinger SpotList, een courante en uitgebreide database met vaste flitslocaties, kunt u met behulp van de Stinger Desktop (Mac/PC) applicatie simpelweg op uw Stinger plaatsen. Vanzelfsprekend kunt met één druk op de knop ook zelf vaste locaties toevoegen of verwijderen.

- Traject Alarmering

In veel landen maakt de politie gebruik van geautomatiseerde systemen om uw gemiddelde snelheid over een vaste afstand te bepalen: trajectcontrole. Omdat veel automobilisten gedurende de kilometerslange trajectcontroles veelal geen idee hebben van hun gemiddeld gereden snelheid, gaan ze er vaak gevaarlijk langzaam rijden en onnodig veel op hun snelheidsmeter kijken.Daarom heeft Stinger Traject Controle Alarmering ontwikkeld: niet alleen krijgt u een signaal bij het naderen en het verlaten van een trajectcontrole, u wordt ook volledig door het traject begeleid. Zodra uw gemiddelde de limiet overschrijdt wordt u gewaarschuwd.

- Police Check

Niet alle snelheidscontroles worden correct uitgevoerd. Radars kunnen buiten de toegestane frequenties opereren of verkeerd opgesteld staan, meetapparatuur is soms niet meer goed gekalibreerd of heeft geen goedkeuring, en onduidelijke foto's of slordig politie werk kan tot onjuist geregistreerde kentekens leiden.Maar wat als u hierdoor een onjuiste bekeuring krijgt opgestuurd? Over het algemeen wordt de bestuurder schuldig bevonden tenzij hij het tegendeel kan bewijzen, Police Check maakt dat bewijs mogelijk. Uw Stinger houdt nauwkeurig bij waar u gereden heeft, waar u mogelijke flitsers bent gepasseerd en wat op die plekken uw hoogst gereden snelheid was. Daarbij registreert uw Stinger de exacte frequentie van alle actieve radars die u bent tegengekomen. Dankzij Police Check kan uw Stinger dus waardevolle assistentie leveren bij het betwisten van een onterechte bekeuring.

- Safety Signals

Uw Stinger is met techniek uitgerust om al op grote afstand zogeheten Safety Signals te kunnen ontvangen. Deze veiligheidssignalen kunnen bij scholen, wegwerkzaamheden, en hulpdiensten gebruikt worden om u van onveilige verkeerssituaties op de hoogte te stellen.Safety Signals worden in real-time door uw Stinger gedecodeerd en vertaald naar duidelijke en vroegtijdige audio en visuele waarschuwingen.

- Ook legaal in Nederland!

Veel landen binnen de E.U. hebben hun eigen regelgeving betreffende het waarschuwen voor en omgaan met snelheidscontroles. Vanuit dit oogpunt levert Stinger de Card in Nederland in een versie die niet geschikt is voor Radar Alarmering en LaserShield. Gaat u naar een land waar wel de vrijheid bestaat om Radar Alarmering te gebruiken, dan kunt u de daarvoor geschikte Stinger Operating Software downloaden en installeren. U kunt bij het binnenrijden van een land waar Radar Alarmering niet is toegestaan deze functionaliteit met één druk op de knop weer wissen zodat u eenvoudig aan de lokaal geldende regelgeving kan blijven voldo

Contact

By using this form you agree with the storage and handling of your data by this website